Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Přípravný seminář Jak napsat projekt Pardubice

Zveme Vás na přípravný seminář Jak napsat projekt do Burzy filantropie pro Pardubický kraj, POZOR V NOVÉM TERMÍNU!!! Přípravný seminář se uskuteční v pondělí 20. března 2023 od 12:30 hodin v Pardubicích. Seminář se uskuteční jeden, pro všechny okresy Pardubického kraje.

Účelem přípravného semináře Jak napsat projekt do Burzy filantropie je praktické nacvičení sestavení anotace projektu a SMART cílů projektu. Na semináři si projdete kolonku po kolonce z registračního formuláře a zjistíte, na co si při psaní projektu dát pozor a na co se zaměřit.  

Na seminář může přijít kdokoli, kdo se chce o burze dozvědět více a kdo přemýšlí o podání projektu, ale není si jistý, jestli je projekt vhodný do Burzy filantropie. 

Na semináři se dozvíte i aktuální termíny a novinky daného ročníku Burzy filantropie. 

Svou účast na semináři potvrďte přes následující formulář zde.

Hlavní partneři Burzy filantropie

více

Web burzafilantropie.cz vznikl díky unikátní spolupráci Koalice nevládek Pardubicka, z.s. (KONEP) a Pardubického kraje a za finančního příspěvku realizátorů Burzy filantropie ve Zlínském kraji (Poradenské a krizové centrum) a Královéhradeckém kraji (Krajský úřad Královéhradeckého kraje).