Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Už jen pár dní na přihlášení projektu v okrese Chrudim a Pardubice.

Zbývá už jen posledních pár dní na přihlášení projektu do Burzy filantropie v okrese Chrudim a Pardubice. Termín pro přihlašování projektu je do 31. března 2023 do 23:59 hod.
Přihlašování projektů zde.

Máte zajímavý nápad na projekt, ale chybí Vám financování? Tak je Burza filantropie právě pro Vás! Na burze můžete žádat až o 75.000,- Kč na financování projektu.  

Oprávnění žadatelé do Burzy filantropie v okrese Chrudim a Pardubice jsou nestátní neziskové organizace působící v okrese Chrudim a Pardubice, které přihlásí projekt realizovaný taktéž v těchto okresech.

Konzultace

Budete připravovat projekt do Burzy filantropie poprvé? Nejste si jisti projektovým záměrem? Nestihli nebo jste nemohli dorazit na přípravný seminář? Nabízíme Vám osobní nebo online konzultace s Janou Machovou ve středu 29. března nebo čtvrtek 30. března. Pro konkrétní čas konzultace pište přímo paní Machové na email: machova@konep.cz, nebo volejte na číslo 777 837 950. 

Hlavní partneři Burzy filantropie

více

Web burzafilantropie.cz vznikl díky unikátní spolupráci Koalice nevládek Pardubicka, z.s. (KONEP) a Pardubického kraje a za finančního příspěvku realizátorů Burzy filantropie ve Zlínském kraji (Poradenské a krizové centrum) a Královéhradeckém kraji (Krajský úřad Královéhradeckého kraje).