Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Přípravný seminář Jak napsat projekt v Uherském Hradišti.

Dovolte nám Vás pozvat na přípravný seminář „Jak napsat projekt do Burzy filantropie“, který se bude konat v Uherském Hradišti 21. 3. 2024 od 13 do 15 hod v HUB 123 (Mariánské náměstí 123, Uherské Hradiště).

Na seminář se můžete přihlašovat prostřednictvím webových stránek Burzy filantropie zde.

Na semináři se dozvíte, jak naformulovat svůj projektový záměr, tak aby byl přitažlivý a pochopitelný nejen pro donátora ale i pro veřejnost. Po absolvování semináře zvládnete SMART sestavení cílů projektu i přihlašovací formulář pro podání projektu.

Obsah semináře:

• Představení Burzy filantropie, cesta projektu BF

• Cvičné vyplnění formuláře na webu www.burzafilantropie.cz

• Sestavení anotace

• Nastavení cílů projektu (metoda SMART)

• Dotazy a diskuze  

Předpokládaný rozsah semináře cca 2 hodiny, budou možné individuální konzultace záměrů.

Své projekty v max. výši 50 000,- můžete do Burzy filantropie v Uherském Hradišti přihlašovat v období 7. 3. – 29. 4. 2023 https://www.burzafilantropie.cz/prihlasovaci-formular/

Seminář je bezplatný a může se na něj přihlásit kdokoliv, kdo se chce o Burze filantropie dozvědět více a kdo přemýšlí o podání projektu.

Těšíme se na Vaši účast!

Hlavní partneři Burzy filantropie

více

Web burzafilantropie.cz vznikl díky unikátní spolupráci Koalice nevládek Pardubicka, z.s. (KONEP) a Pardubického kraje a za finančního příspěvku realizátorů Burzy filantropie ve Zlínském kraji (Poradenské a krizové centrum) a Královéhradeckém kraji (Krajský úřad Královéhradeckého kraje).